Öğretim Üyelerimiz TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projelerinde Bölge Jürisi olarak görev aldılar

2022 yılı TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında öğretim üyelerimiz TÜBİTAK tarafından bölge jüri üyesi olarak görevlendirilmişlerdir. Amacı lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak olan 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması, Türkiye genelinde 12 bölgede yapılmaktadır. TÜBİTAK tarafından her bölge için bir il, merkez olarak belirlenmiştir.
Fakültemiz Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Hasan ŞEN İzmir ili, Dr.Öğr.Üyesi A. Ünal BOZYER Konya ili bölge jüri üyeleri olarak görevlendirilmişlerdir.
Öğretim üyelerimizi kutlar, görevlerinde başarılar dileriz.

Dekanlık

Son Güncelleme Tarihi : 25.02.2022 14:56 Okunma Sayısı : 975