Muafiyet Sınavı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

2015–2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

ORTAK ZORUNLU YABANCI DİL DERSİ MUAFİYET SINAVI  İLE İLGİLİ HUSUSLAR

 

1-           2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet (İngilizce) sınavı (Kampüs içinde bulunan Yüksekokul / Fakülteler ve Tıp Fakültesi dahil) Enformatik Bölümü laboratuarlarında, ilçelerde bulunan fakülte ve yüksekokullarda ise kendi okullarının bilgisayar laboratuarlarında 9 Eylül 2015 Çarşamba  günü tüm gün boyunca uygulanacaktır.

 

2-           Merkez kampüste bulunan öğrencilerden okula yeni kayıt yaptıranlar sınav kaydı yaptırmadan Enformatik Bölümü Laboratuarlarında; İlçelerde bulunan okullara yeni kayıt yaptıranlarda yine sınav kaydı yaptırmadan kendi okullarının laboratuarlarında herhangi bir saatte sınava girebileceklerdir.

 

3-           Eski kayıtlı öğrenciler ve Almanca-Rusça-Fransızca dillerinden muafiyet sınavına girecek öğrenciler ise Yabancı Diller Yüksekokulu öğrenci işlerine gelerek sınav kaydı yaptırmak zorundadırlar. Aksi halde sınava alınmayacaklardır. Bu öğrencilerin sınav yeri kayıt esnasında kendilerine bildirilecektir.

 

Eski kayıtlı öğrenciler ve diğer dillerden sınava girecek öğrenciler için sınav başvuru tarihi : 31 Ağustos – 04 Eylül  2015 ‘tir

 

4-           İlçelerdeki birimlerde ve yukarıda anılmayan fakülte ve yüksekokullarda ise Almanca – Rusça ve Fransızca dillerinden muafiyet sınavına girecek öğrenciler için bu sınavlar daha önceki yıllarda uygulandığı gibi kendi okullarında 9 Eylül Çarşamba saat 16:00 da yapılacaktır. Sınav evrakı ilçelerdeki birimlere elektronik posta yoluyla iletilecektir.

 

İrtibat: Selçuk ÇELİKÖZ 1289/ Deniz Şen (Müdür Yrd.) 1288 / Mehmet ABİ (Müdür Yrd.)1298

           

Son Güncelleme Tarihi : 31.03.2021 13:44 Okunma Sayısı : 559

Son Duyurular