Muafiyet Sınavları

2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarı Yılı Muafiyet Sınavları

Türk Dili (Turkish, Turkish Language) derslerinin muafiyet sınavı 27 Eylül 2021 Pazartesi günü 09.00-17.30 saatleri arasında  gözetimsiz olarak DYS ( Ders Yönetim Sistemi) üzerinden çevrimiçi sınav olarak yapılacaktır. Öğrenciler sınava, belirtilen saat aralığında istenilen bir saatte internet erişimi olan bir bilgisayardan girebileceklerdir.

Enformatik derslerinin muafiyet sınavı 28 Eylül 2021 Salı günü 09:00-17:30 saatleri arasında  gözetimsiz olarak DYS (Ders Yönetim Sistemi) üzerinden çevrimiçi sınav olarak yapılacaktır. Öğrenciler sınava, belirtilen saat aralığında istenilen bir saatte internet erişimi olan bir bilgisayardan girebileceklerdir.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi  derslerinin muafiyet sınavı 30 Eylül 2021 Perşembe günü 08.30-17.30 saatleri arasında  gözetimsiz olarak DYS ( Ders Yönetim Sistemi) üzerinden çevrimiçi sınav olarak yapılacaktır. Öğrenciler; online muafiyet sınavına istedikleri yerden katılabilecekler, bilgisayar ve internet erişimi olmayan öğrencilerimiz, muafiyet sınavlarında kayıtlı oldukları akademik birimlerin bilgisayar laboratuvarlarını kullanabileceklerdir.

Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersleri (Alm./ Fr./ İng./ Rusça/ Latince)  derslerinin muafiyet sınavı 01 Ekim 2021 Cuma günü 08.30-17.30 saatleri arasında  gözetimsiz olarak DYS ( Ders Yönetim Sistemi) üzerinden çevrimiçi sınav olarak yapılacaktır. Öğrenciler; online muafiyet sınavına istedikleri yerden katılabilecekler, bilgisayar ve internet erişimi olmayan öğrencilerimiz, muafiyet sınavlarında kayıtlı oldukları akademik birimlerin bilgisayar laboratuvarlarını kullanabileceklerdir.

Son Güncelleme Tarihi : 14.12.2021 17:25 Okunma Sayısı : 2705