Kendi İsteği İle Kayıt Sildirmek İsteyen Öğrencilerin Dikkatine


1. Kayıtlı öğrencilerimizin kendi isteği ile kayıt sildirebilmeleri için önceden mutlaka aktivasyon.mu.edu.tr adresinden aktivasyon işlemlerini gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir.

2. Aktivasyon işlemini gerçekleştiren ancak, Kullanıcı adını ve şifresini bilmeyenler  sifre.mu.edu.tr adresinden bu bilgileri öğrenebilirler.

3. Kendi isteği ile kayıt sildirmek isteyen öğrencilerimiz belge.mu.edu.tr adresinden giriş yaparak başvurulardan “kayıt sildirme belgesi”ni seçerek müracaatını başlatır.

4. Online sistemde imzaları tamamlanan kayıt sildirme belgesinin (pdf) çıktısı alınıp şahsınız tarafından imzalanır.

5. Duyurumuz ekinde yer alan dilekçeyi yada aynı zamanda Bölüm Başkanlığınızdan temin edilebilecek Kayıt Sildirme Dilekçesi (Örnek Dilekçe) doldurularak imzalanır.

6. Çıktısı alınan kayıt sildirme belgesini (pdf),  Kayıt Sildirme dilekçesi ve öğrenci kimlik kartını ekine eklenerek şahsen, posta, kargo yolu ile  İlgili Bölüm Başkanlığına ulaşması sağlanır.

7. İlgili evrakların Fakülteye ulaşmasının akabinde kayıt silme işlemi süre alacağından başvuruların birkaç gün önceden yapılması uygun olacak olup, sürecin tamamlanması ise en son Öğrenci işlerinin başvuruyu sonlandırması  yani “öğrenci işleri tarafından belge onaylandı veya sonlandırıldı” ifadesi ile başvuru yapılan yere bilgilendirme mesajı gelmesinin ardından süreç tamamlanmış olacak ve lise diploması gelip alınabilecektir.

Örnek Dilekçe

Son Güncelleme Tarihi : 10.08.2023 14:01 Okunma Sayısı : 1327

Son Duyurular