Fakültemizde "Dekan-Öğrenci Buluşması III" gerçekleştirildi.

Fakültemiz tarafından her dönem düzenlenen ve öğrencilerin sorunlarını fakülte yönetimine ilettikleri "Dekan-Öğrenci Buluşması" 3 Aralık 2021 Cuma günü Şehit Polis Yaşar Özlem Amfisinde gerçekleştirildi. Etkinliğe, Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Akar, Dekan Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Ayşen Maraş, Dr. Öğr. Üyesi A. Ünal Bozyer, Fakülte Sekreteri Nerinder Başdağ, Bölüm Başkanları ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.
Etkinlik hakkında bilgiler veren Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Akar, her dönem en az bir defa düzenlenen toplantılar ile öğrencilerin sorun, istek ve taleplerini dinleyerek çözüm yolları aradıklarını söyledi. Etkinliklerin üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini vurgulayan Prof. Dr. Ali Akar, öğrencilerimizin üniversitemizde en kaliteli eğitimi almaları ve en donanımlı bir şekilde mezun olmaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
Etkinlik öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dile getirdikleri konuşmalarla devam etti. Fakülte yönetimi öğrencilerimizin öneri ve taleplerini dinleyerek, notlar aldı.

   

Son Güncelleme Tarihi : 03.12.2021 16:44 Okunma Sayısı : 1051

Son Haberler